Landstede Groep

Beëindiging huidige vorm Feuerstein Kenniscentrum

Het Feuerstein Kenniscentrum maakt onderdeel uit van de onderwijsorganisatie Landstede Groep. Binnen de Landstede Groep is besloten om zich meer te richten op eigen kerntaken en is er in de huidige vorm geen plaats meer voor het Feuerstein Kenniscentrum. In de afgelopen jaren is er binnen het Feuerstein Kenniscentrum veel expertise en ervaring opgedaan op het gebied van leer- en denkvaardigheden. Landstede beschouwt dit als waardevol en passend binnen haar algemene visie op leren. De opgedane kennis zal dan ook zorgvuldig geborgd worden binnen de eigen organisatie.

Wat betekent dit voor jou?

Concreet betekent dit dat er buiten Landstede geen Feuerstein activiteiten meer zullen plaatsvinden. Het Feuerstein Kenniscentrum wordt per 20 december 2017 opgeheven. Natuurlijk zal er gezorgd worden voor een zorgvuldige afbouw in dit najaar. In goed overleg zullen afgesloten contracten en gemaakte afspraken worden afgerond.

Tot en met 17 november 2017 kun je je daarnaast nog inschrijven voor de laatste opleidingen van IVP1, IVP2 of Leren denken op de tast.​

Meest gestelde vragen

Op welke manier is het Feuerstein Kenniscentrum nog bereikbaar?

Het Feuerstein Kenniscentrum is uiterlijk tot en met 20 december 2017 te bereiken via:

  • 088 850 8870
  • info@feuersteinkenniscentrum.nl
  • www.feuersteinkenniscentrum.nl

Zien we nog uitingen die te maken hebben met het Feuerstein Kenniscentrum?

Nee, niet vanuit de Landstede Groep.

Als ik nog, een workshop of opleiding wil volgen, kan dat?

Ja, inschrijving is mogelijk tot 17 november 2017. De workshops en opleidingen gaan alleen van start bij voldoende deelname. Aanmeldingen verlopen tot die tijd gewoon via info@feuersteinkenniscentrum.nl. Daarna is aanmelding niet meer mogelijk.

U kunt zich nog inschrijven voor:

Waar kan ik, als gecertificeerde IVP-er, mijn materiaal blijven bestellen?

Tot en met 31 december 2017 kan dit nog gewoon via de webshop op de website. Vanaf 1 januari 2018 kun je materiaal bestellen, zolang de voorraad strekt, via een mailtje aan Linda Hendriks: lhendriks@landstede.nl.

Worden er nog masterclasses of netwerkbijeenkomsten georganiseerd?

Nee, dit aanbod wordt niet meer georganiseerd.

Kan ik nog een student/leerling/kind aanmelden voor een Leervermogen onderzoek?

Ja, dat kan tot en met 20 december 2017 via info@feuersteinkenniscentrum.nl. Vanaf 1 januari 2018 kan dit alleen indien er ruimte is binnen de capaciteit van onze Feuerstein trainers. Vragen hierover via een mail aan Linda Hendriks: lhendriks@landstede.nl

Hoe blijft mijn Feuerstein diploma geaccrediteerd?

Het Feuerstein Institute in Israël, bewaakt de kwaliteit van je verkregen diploma door als voorwaarde te stellen dat je jezelf structureel (4 achtereenvolgende jaren) blijft ontwikkelen: Continu Professional Development (CPD). Dit doe je door het volgen van het internationale CPD programma in de elektronische, Engelse leeromgeving van het Feuerstein Institute. Zie voor meer informatie van het Feuerstein Institute deze voor jou in het Nederlands vertaalde bijlage.